Moving Man Open Workshop

Műhelyünk férfiaknak szól és olyan kiemelten fontos, ugyanakkor többnyire elhanyagolt vagy tabuként kezelt témákkal foglalkozik, mint az apasebek; férfi intimitás; érzelmi és testi kapcsolódás önmagunkkal és férfi társainkkal; férfi sorsközösség, bajtársiasság; gyógyító, támogató férfilét, mint a toxikus férfi ellenpólusa; testvériség; sebezhetőség; az erőszak és a biztonságos erő kapcsolata és a két minőség közötti különbség; kapcsolat a saját belső érzelmi oldalunkkal és működésünkkel.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Közös munkánk során elhagyjuk a társadalmi férfi ideált, a nagybetűs igazi férfi képét, s hogy milyenné kellene válnod. Az elvonulás során a zsigereid mélyén élő, autentikus férfi lesz a fő vezetőd. Ehhez a találkozáshoz biztosítunk biztonságos teret, és olyan helyzeteket, amelyek lehetővé teszik számodra, hogy felébreszd, megismerd és megéld az életed jelen szakaszában megtestesített férfi minőségedet és az ebben rejlő egyedi erőt.
Az elvonulás során az érzelmi, lelki folyamatokat a Moving Man módszertanával támogatjuk, melyet különböző szomato-pszichoterápiás irányzatokból, testmunka módszerekből, kommunikációs technikákból és mozgásformákból inspirálódva alakítottuk ki; mindezt egy egységes, élményalapú rendszerré integrálva és férfi csoportokra adaptálva.
A csoport során foglalkozunk a testünkkel való kapcsolatunkon (a mozgásom, a testtartásom, a testem felvállalása), az érzelmeinkkel való kapcsolatunkon (érzelmeim felvállalása, indulatkezelés, az érzelmeim, mint iránytű a tájékozódáshoz), társas kapcsolatainkkal (önátadás, határvédelem), külső és belső támpontjaim (a fiú, a vadember, az apa).
Neked ajánljuk ezt a 4 napos lehetőséget, ha megszólítanak a felsorolt témák, és tiszta, természetközeli helyet és támogató közösséget keresel, ahol foglalkozhatsz a férfilét kihívásaival, személyiségedhez kapcsolódó kérdéseiddel, a szándékaiddal és a félelmeiddel – magaddal.

Az esemény nyelve magyar.

Dates

Arrival:
2024. szeptember 12. (csütörtök) 12:30

Departure
szeptember 15. (vasárnap) 16:00

Venue

Napmajor Tanya – Ladánybene
(1 óra Bp-től autóval)

https://www.facebook.com/napmajor

Egy festői szépségű, 5 hektár erdővel körülölelt majorság, ahol a közös, szervezett programokon túl lehetőséged van ingyenesen használni a 60 négyzetméteres, 37 C° melegvizes fedett medencét, a hidegvizes merülő medencével is rendelkező szaunát és szabadon barangolhatsz az erdőben.

Este tűzrakási lehetőséggel.

A jelentkezés lezárása után segitunk telekocsi szervezésben.

Szállás lehetőségek

Apartman – 2-3 személyes szobákban

Jurta – 1 db 6 személyes

A közös mozgástérben (csoport terem) matracon

Saját sátorban a major területén

Csak úgy a fűben – csillagpaplan, szellővánkos 🙂

Food catering

Napi háromszori bőséges és változatos étkezést biztosítunk. Figyelembe vesszük az esetleges speciális étrend igényedet, vagy ha étel allergiád van; kérjük ezt jelezd a regisztrációs lapon.

Első étkezés: csütörtök ebéd 13.30kor
Utolsó étkezés: vasárnap ebéd 14.30kor

Event on Facebook: https://fb.me/e/6OvO3edMm

You can read more details about the group by clicking here.

Prices

Participation fee:

60.000 Ft
(paid to the workshop leaders)

Szállás jurta/mozgástér/sátor napi háromszori étkezéssel:

98.000 HUF
(payable on the spot)

Price in rooms:

108.000 HUF
(payable on the spot)

Number of participants

max. 12 fő

Jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében fogadjuk, helyedet az előleg befizetésével biztosítod és véglegesíted.

Registration

A részvétel feltétele az itt található nyomtatványt kitöltése legkésőbb 2024. augusztus 31-ig:

https://forms.gle/FdRfyJsaqSUoCLua9

48.000 Ft előleg átutalása.

If the workshop is cancelled by the workshop leaders, the registration fee will be refunded.

Group leaders

Andor Szabados

Craniosacralis manuálterapeuta, érintés terapeuta és önismereti segítő. Első generációs, hivatalos Moving Man Facilitátor.

Sándor Perei

Integrál szemléletű tanácsadó, Integrated Lomilomi Bodywork érintés terapeuta, Első generációs, hivatalos Moving Man Facilitátor.

If you have any questions, feel free to write or call!